(VIDEO) Românul din Buzău, care a pornit cu un Duster de 350 mii km spre Africa, a găsit offroad şi alături de autostrăzi, şi înaintează în ciuda unei probleme cu direcţia

22 Decembrie 2022, 19:03
Redacţia PiataAuto.md
Cosmin Crăciun, românul din Buzău despre care scriam acum câteva zile că a pornit spre Africa la bordul unei Dacia Duster cu 350.000 km parcurşi, a ajuns în Spania, iar într-un video recent a dezvăluit că a decis să se abată din drum spre Madrid, pentru a schimba caseta de direcţie la Dusterul său, care începuse să curgă la scurt timp după pornire.
Acesta a reuşit să găsească o casetă de direcţie aproape nouă şi-şi va continua drumul spre Africa, neclintit de această problemă din calea sa. Reamintim, deşi Dusterul său are un parcurs onorabil de 350 mii km, maşina e modificată şi pregătită de offroad, cu lucrări frecvente de perfecţionare făcute la ea.
Şi, dacă tot e atât de pregătită de offroad Dacia, iar Cosmin atât de pasionat de ieşirile în teren, călătoria sa prin Franţa către Spania a deviat la un moment dat, în ultimul video, şi spre offroad, datorită unei scurtături pe care Cosmin a vrut să o facă, în urma unei ieşiri scăpate. De aici şi până la o explorare a unor locuri neumblate n-a fost mult.
Iar această explorare a arătat elocvent cât de pregătită e această Dacia Duster, de fapt, de a galopa cu viteză mare prin offroad. Maşina înaintează fără cea mai mică problemă, cu viteză cu care puţini s-ar încumeta în afara asfaltului şi o face fără sunete nedorite, suspensia maşinii înghiţind toate denivelările cu dârzenie.
Deci, judecând după aceste ieşiri, putem intui că-n curând, când Dusterul va trece Gibraltarul şi va ajunge în Africa, lucrurile vor deveni şi mai interesante. Vezi mai jos ultimul video al românului din Buzău şi abaterea sa în offroad, alături de autostrăzi.
0
4,435
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!