(VIDEO) Un BMW X5, lovit din plin pe lateral de un troleibuz din Chişinău, după ce a încercat să întoarcă neregulamentar pe un drum cu 6 benzi

30 Decembrie 2022, 12:35
Redacţia PiataAuto.md
Un BMW X5 înmatriculat în Ucraina a fost lovit din plin astăzi, pe lateral, de un troleibuz din Chişinău, după ce şoferul din BMW a încercat o manevră de întoarcere peste linia dublă continuă, pe un drum aglomerat, cu 6 benzi de circulaţie.
Sursa foto: Facebook / grupul GBM.Online

Totul s-a produs pe strada Mihai Viteazul din Chişinău, iar manevra BMW-ului a nimerit şi pe imaginile surprinse de o cameră de bord, pe fundal. Acesta a întors brusc spre stânga, încercând să se strecoare prin trafic şi a reuşit să treacă de maşinile de pe banda stângă şi din mijloc, însă nu şi de banda dreaptă, unde circula troleibuzul. Troleibuzul a încercat să frâneze, dar a lovit oricum SUV-ul şi l-a târât pe lateral câţiva metri.
Se pare că şoferul din BMW a ţintit o intrare pe strada Albişoara, pe care ar fi putut-o accesa după ce ar fi trecut sensul giratoriu la doar circa 200 metri. O altă intrare se află cu circa 50 metri mai în spate, pe sensul de deplasare din care venea BMW-ul.
Maşina a fost avariată pe toată partea sa laterală. Din informaţiile disponibile în acest moment, niciun om de la bordul troleibuzului sau maşinii n-a avut de suferit grav. Vezi momentul impactului, surprins în depărtare, în video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / chsvteme
0
2,742
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!