Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un Ducati se alătură la marea întrecere a maşinilor cu motoare aspirate natural şi tracţiune spate, de la Chevrolet, Porsche şi Audi

5 Decembrie 2022 - 12:23
Redacţia PiataAuto.md
Turbinele sunt pentru cei care nu pot proiecta motoare puternice fără ele — spune un citat renumit de demult din lumea auto şi cu acest citat începe şi marea întrecere de mai jos, între trei cele mai fascinante maşini actuale, care mai păstrează reţeta de motor aspirat natural de mare putere şi tracţiune spate. E vorba de Chevrolet Corvete Z06, Porsche 911 GT3 şi Audi R8 V10, iar lor li se alătură şi un Ducati V4 SP2.
E o întrecere între maşini fabuloase, aşadar, iar Corvette-ul actual nu mai e doar o maşină americană cu motor mare, ci una cu un propulsor special dezvoltat cu ea, cu arbore cotit cu unghi de decalaj la 180 grade, aşa cum le place italienilor să facă în supercar-urilor lor. Cu o asemenea inginerie, nu e de mirare că tot Corvette a şi învins, devansând detaşat chiar şi Porsche-ul 911 GT3.
Dar, aşa cum spuneam în ecuaţie a venit şi un Ducati, într-un model şi o versiune care reprezintă vârful absolut al performanţei actuale pe care o poate livra ingineria italiană cu ghidaj german a celor de la Ducati.
Şi, în cel mai surprinzător mod, Ducati V4 SP2 a învins detaşat Covette-ul, iar motociclistul n-a folosit niciun sistem electronic de asistenţă la pornire, ci doar iscusinţa sa, ca e una din belşug, întrucât vorbim de un pilot de curse din America de Nord, care concurează tot cu un Ducati. Un rezultat admirabil, al unui duel fabulos de frumos!
Vezi totul în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter