(VIDEO) Un lemnar din Vietnam a construit o replică din lemn a prototipului Audi Skysphere pentru fiica sa

27 Decembrie 2022, 17:02
Redacţia PiataAuto.md
Era luna august 2021 când Audi prezenta lumii întregi un prototip revoluţionar al unei maşini care-şi poate schimba lungimea. E vorba de Audi Skysphere Concept, un roadster superb, electric, cu tracţiune spate, care încă n-a ajuns în producţie, bineînţeles. Dar un lemnar din Vietnam nu s-a mulţumit cu simpla admiraţie a fotografiilor şi a decis să construiască o replică din lemn, inspirându-se doar din imaginile disponibile online cu prototipul Audi.
Acesta a depus o muncă uriaşă timp de 2 luni şi jumătate, iar cel mai fascinant e că a reuşit să prindă foarte bine proporţiile acelui prototip Audi şi să le înglobeze pe creaţia sa de lemn.
Maşina creată lemnar are o atenţie extraordinară şi la replicarea micilor detalii, precum LED-urile din grilă, forma pieselor de caroserie şi chiar felul în care acestea culisează.
De la o maşină din lemn, te-ai fi aşteptat să replice doar silueta de bază pe exterior şi atât. Creaţia lemnarului, însă, are şi scaune pe interior, şi volan cu direcţie funcţionale, şi un motor electric care propulsează roţile spate, dar şi o abundenţă de mici detalii care te fascinează!
Maşina are chiar şi un volan cu emblemă Audi pe el, dar şi ceea ce par a fi display-uri imense. Ea are şi părţi care culisează, inclusiv volanul cu consola centrală!
Şi rezultatul final e excepţional! Maşina se poate autopropulsa, ba chiar are şi indicatoare de direcţie. Tatăl lemnar şi-a luat astfel fiica la o plimbare memorabilă cu noul său cadou pe 4 roţi!
Vezi în video-ul de mai jos sumarul la toată munca titanică a lemnarului în crearea acestui Audi.
0
3,593
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!