Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un youtuber din SUA şi-a construit un pick-up uriaş, pe care a montat două motoare pentru a fi şi rapid

2 Decembrie 2022 - 15:41
Redacţia PiataAuto.md
De multe decenii încoace, încă de prin anii 70-80 ai secolului trecut, în SUA apăruseră pick-up-uri modificate cu roţi imense, puse pe platforme separate, create pentru spectacole şi competiţii. Ei bine, un youtuber şi-a construit un asemenea pick-up, dar, pentru a nu-l transforma într-un vehicul lent, a montat două motoare diesel pe el.
Aşadar, pick-up-ul are cum două motoare diesel Duramax, fiecare din ele fiind cuplat la o cutie de viteze automată separată. Fiecare din ele propulsează câte o punte, iar marea provocare a fost să se asigure sincronizarea lor cu o singură pedală de acceleraţie.
S-au montat şi cele mai mari frâne cu disc care s-au găsit, s-au făcut suduri şi adaptări de construcţie, astfel încât după înlăturarea tuturor problemelor ivite, pick-up-ul a ajuns să înainteze bine. Şi repede, datorită celor două motoare.
Cele două motoare livrează împreună 1.600 CP şi aproape 2.750 Nm de cuplu maxim! Aşa că vehiculul ăsta monstruos a devenit capabil să rupă pământul de sub el!
Sigur, au mai apărut provocări în procesul de testare, unele din ele foarte grave, dar asta face parte din curiozităţile unei asemenea transformări.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter