Accident grav între camion şi un VW, condus de o şoferiţă în stare de ebrietate, care o avea şi pe fiica sa la bord

22 Ianuarie 2023, 14:50
Redacţia PiataAuto.md
Nu există niciodată justificare pentru condusul în stare de ebrietate, dar până şi în zona unor asemenea fapte, să urci la volan într-o asemenea stare, având şi un copil la bord, pare cumva o faptă şi mai gravă. Şi anume asta s-a întâmplat ieri seară pe traseul Bălţi - Sărătenii Vechi din Moldova, în apropiere de localitatea Ratuş.
Starea de ebrietate avansată a unei şoferiţe, în vârstă de 47 de ani, care conducea un VW, la bordul căruia se mai afla şi fiica sa de 12 ani, a fost cea a determinat producerea unui accident frontal cu un camion DAF, care circula regulamentar. Impactul a avut loc cu colţurile stânga faţă ale ambelor vehicule şi a produs deteriorarea gravă ale celor două unităţi de transport, în special a maşinii. Atât şoferiţa, cât şi fiica ei, au fost rănite în accident şi au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluate de ambulanţă şi transportate la spitalul raional.
Poliţiştii anunţă că alcoolemia şoferiţei era de 1,07 mg/L în aerul expirat, fapt calificat ca o stare de ebrietate avansată, care se lasă cu dosar penal şi fără provocarea unui accident. În acest caz, însă, vorbim de consecinţe mult mai grave.
0
30,271
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!