Acesta e un Mercedes V-Class adus la nivelul unui Maybach, care costă mai mult, deşi a rămas cu un motor diesel

16 Ianuarie 2023, 12:21
Redacţia PiataAuto.md
Mercedes V-Class e un model popular şi îndrăgit de multă lume, dovedind că cererea pentru van-uri mari şi luxoase e neaşteptat de mare, chiar peste aşteptările celor de la Mercedes. Zicem că e peste aşteptările producătorului, pentru că până în prezent maşina nu poate veni din fabrică decât cu motoare diesel, cu o putere moderată, iar modificările care există în lume sunt făcute doar de ateliere mai curajoase. Ei bine, un atelier din Beverly Hills, SUA, a transformat un asemenea van într-unul adus la nivelul unui Maybach.
Maşina a fost inspirată din aspectul ui Mercedes-Maybach GLS 600, adoptând o grilă similară în design şi dimensiuni, şi o bară de protecţie cu plasă la fel de lucioasă. A fost preluată şi ideea vopsirii în două culori a caroseriei, aici optându-se pentru obişnuitul gri de Maybach în partea superioară, dar combinându-l cu un albastru intens în partea inferioară.
Maşina are şi blocuri optice cu trei linii LED, în stilul aplicat anterior de modele Mercedes cu litera S în denumirea lor. Şi nu lipsesc jantele mari, în stil Maybach.
La interior s-a dorit un nivel al luxului care să-l depăşească pe cel din Maybach, aşa că s-au pus şi fotolii superbe, dar şi frigider, aparat de cafea şi un televizor 4K. Geamurile au draperii negre, aşa că ambianţa cinematică poate fi asigurată şi ziua, pe lângă intimitatea pe care o oferă.
De pe tronurile spate se pot opera mai multe funcţii ale maşinii, inclusiv deschiderea şi închiderea electrică uşilor laterale, activarea luminilor ambientale, gestionarea televizorului sau masajului pentru scaune.
Doar că, dacă atragem atenţia la elementele adăugate în procesul modificării, precum sertarul cu capsule pentru cafea, vom observa şuruburi lăsate la vedere şi o structură simplă metalică, pe care fabrica n-ar fi admis-o niciodată.
Van-ul are, totuşi, un preţ destul de mare, de 269 mii dolari SUA, ceea ce e mai scump decât un Mercedes-Maybach GLS. Şi, spre deosebire de GLS, care mai are şi un motor mare, acest V-Class a rămas tot cu propulsorul diesel standard, fiind cât se poate de limitat în putere.
0
4,837
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!