BMW cu discuri de frână lipsă pe puntea spate, depistat în trafic de poliţiştii din România

18 Ianuarie 2023, 13:44
Redacţia PiataAuto.md
Poliţiştii din România, iar apoi şi inspectorii de la Registrul Auto Român, chemaţi să constate fapta, au fost surprinşi să descopere acum câteva zile în trafic un BMW Seria 3, cu discurile de frână de pe puntea spate demontate complet, iar circuitul de acolo anulat.
Maşina avea etrierele ruginite de la lipsa de funcţionare, ceea ce indică asupra faptului că exploatarea într-un asemenea mod are loc de mult timp. BMW-ul mai avea frâne doar pe roţile faţă, dar, la cum erau făcute modificările, nu se poate vorbi de o minimă siguranţă.
Fireşte, un asemenea regim de funcţionare artizanală a frânelor exclude orice funcţionare normală a sistemului ABS, iar forţa totală de frânare şi traiectoria într-un scenariu de urgenţă ar fi impredictibilă.
O asemenea modificare ar fi putut fi făcută din dorinţa de a crea efecte de drift în cerculeţe, dar, fireşte, asta nu scuză ieşirea pe drumurile publice cu o maşină fără frâne pe două dintre roţile sale. Cei de la RAR, în comun cu poliţia, i-au retras maşinii dreptul de circulaţie.
0
1,273
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!