Dacia tachinează BMW pentru că cere abonament pentru scaunele încălzite şi oferă recipiente cu apă caldă clienţilor mărcii germane

26 Ianuarie 2023, 10:37
Redacţia PiataAuto.md
Anul trecut, BMW a bulversat pasionaţii auto când a anunţat că, pe unele modele mai noi, marca va vinde unele funcţii, precum încălzirea scaunelor, pe bază de abonament lunar, perceput de la clienţi. Asta înseamnă că, efectiv, uzina montează oricum echipamentele necesare pe maşini, dar percepe bani lunar, pe termen lung, ca să-ţi dea acces la folosirea lor, iar în final ajungi să plăteşti mai mult. Acum Dacia a găsit o metodă de a-i tachina pe cei de la BMW în Marea Britanie, anunţând că oferă recipiente cu apă caldă pentru cei care nu vor să plătească asemenea abonament, vizând clienţii BMW, dar şi ai altor mărci.
Mai mult ca atât, Dacia spune că va oferi gratuit până şi recipientele cu apă caldă, pe care le numeşte „Heated Seat Saviours”, adică salvatorii scaunelor încălzite. Şeful Dacia în Marea Britanie, Luke Broad, spune că aceste sticle cu apă caldă sunt oferite cu o doză firească de umor, dar ele vin să pună un accent spre nişte direcţii absurde pe care le ia lumea auto. Să ceri cuiva să plătească pentru a-i activa echipamentul pe care deja l-ai instalat pe o maşină nu e în stil Dacia, spune acesta şi aminteşte că dotările de vârf ale modelelor Dacia au scaunele încălzite standard, oferite pentru totdeauna.
Astfel, în primul rând clienţii BMW sunt invitaţi în cele 3 showroom-uri Dacia desemnate din Marea Britanie pentru a primi recipientele călduţe, dar, dacă-şi doresc şi clienţii altor mărci, îngrijoraţi de asemenea abonamente absurde, sunt bineveniţi.
Cei de la Dacia din Marea Britanie atenţionează, totuşi, că şoferii ar trebui să pună recipientele cu apă caldă pe scaun înainte de a conduce, iar apoi să le înlăture în timpul condusului. Iar toată oferta Dacia nu e vreo glumă de 1 aprilie, există un regulament oficial anunţat al promoţiei, publicat pe site-ul oficial Dacia în Marea Britanie. Acum aşteptăm şi mişcarea celor de la BMW, şi ceva ne spune că ar putea să ţintească spre clienţii Dacia Spring.
0
2,645
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!