Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Proprietarul unui Chevrolet Silverado cu motor V8 a pretins maşina sa e electrică şi i-a pus un cablu sub capotă, pentru a parca la o priză publică

3 Ianuarie 2023 - 11:26
Redacţia PiataAuto.md
În multe regiuni ale lumii, staţiile de încărcare pentru maşinile electrice vin cu locuri rezervate doar pentru ele şi marcate corespunzător, de obicei vopsite complet în verde, pentru a fi clar că acolo pot parca doar vehiculele electrice, în timpul încărcării. Un proprietar de Chevrolet Silverado cu motor V8 pe benzină din SUA, însă, a recurs la un truc discutabil, lăsându-şi maşina sa la o pretinsă încărcare, totul pentru că nu-şi găsea un loc de parcare în preajmă şi s-a gândit să folosească locurile destinate maşinilor electrice, dacă tot erau goale.
Totul s-a întâmplat în Alaska, un stat în care maşinile electrice sunt mult mai puţin răspândite, din cauza climei şi a oraşelor izolate, dar şi a numărului mai mic de staţii pentru încărcare. Chevrolet-ul a venit într-o zonă cu magazine, mai aglomerată în perioada sărbătorilor. Negăsind un loc de parcare, şoferul Chevrolet-ului şi-a parcat maşina la staţia electrică şi, pentru a nu da de bănuit, a ridicat capota şi a aruncat acolo cablul de la priza electrică, pentru a pretinde că maşina sa se încarcă şi a lăsat-o acolo preţ de câteva ore.
În SUA a fost lansat şi un Silverado electric, însă acesta n-a ajuns deocamdată în producţia de serie, ci abia se încasează precomenzi. Aşa că acest Silverado cu ţeavă de eşapament şi motor V8 nu e unul din ele, deşi a vrut să pară probabil. Apropo, Alaska e unul din puţinele state din SUA care nu are încă o lege ce interzice parcarea vehiculelor cu motoare cu ardere internă pe locurile rezervate celor electrice, prin urmare, chiar dacă poliţia ar vrea să-l caute şi să-l pedepsească pe acest şofer, nu ar avea cum să o facă, aşa că acesta a scăpat cu o parcare gratuită prin trucul său. Dar, locuitorii din Alaska, puţin la număr, l-au făcut deja cunoscut în grupurile lor din reţelele sociale, aşa că trucul nu va mai putea fi repetat.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter