Un Mercedes Sprinter, decopertat în întregime într-un accident din regiunea transnistreană, toţi cei de la bord au supravieţuit

27 Ianuarie 2023, 10:10
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav s-a produs ieri în regiunea transnistreană din Republica Moldova, pe traseul Dnestrovsc-Pervomaisc. O dubiţă Mercedes Sprinter a derapat de pe traseu, în viteză, şi a lovit un copac de pe acostament, fiind într-o poziţie înclinată unghiular. Primul impact cu copacul a avut loc transversal, exact deasupra locurilor din faţă, unde se aflau trei oameni, iar sub forţa impactului, copacul a decopertat întreaga dubiţă, lăsând-o complet fără acoperiş şi fără partea dreaptă a structurii sale.
Maşina era condusă de un şofer de 41 de ani, iar în rol de pasageri în Sprinter se mai aflau un bărbat de 26 ani şi o femeie de 18 ani. Şoferul a scăpat absolut nevătămat, iar cei doi au mici traume şi contuzii şi au refuzat spitalizarea.
Supravieţuirea celor trei într-un asemenea accident e rezultatul unei traiectorii fericite, în care copacul nu a fost lovit frontal, direct. Mercedesul nu mai poate fi reparat, fiind total dezintegrat, dar, din fericire, cele trei vieţi sunt în afara oricărui pericol.
0
29,110
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!