Un şofer din Chişinău s-a pomenit cu maşina suspendată pe o semisferă după ce a încercat să intre pe trotuar cu ea

18 Ianuarie 2023, 09:30
Redacţia PiataAuto.md
În ultima perioadă, pe mai multe trotuare renovate din Chişinău au fost amenajate bariere fizice, care să facă imposibil accesul automobilelor, fără a se miza doar pe amendarea şoferilor pentru asemenea încălcări. În unele cazuri e vorba de mici piloni, în altele — de semisfere plasate la o anumită distanţă, dar rolul lor este acelaşi, să bareze fizic intrarea automobilelor pe trotuare. Un şofer din Chişinău, însă, se pare că n-a observat apariţia semisferelor şi a ajuns cu maşina sa suspendată în aer.
Totul s-a produs la intersecţia străzilor Alecu Russo şi Nicolae Dimo. Şoferul a vrut să intre cu maşina sa pe trotuar, dar a dat într-o semisferă, iar maşina s-a pomenit cu roţile faţă suspendate. Din câte se pare, baia de ulei n-a fost spartă, dar problema e că maşina cu tracţiune faţă a rămas imobilizată, iar orice tentativă de a o împinge pur şi simplu se lasă inevitabil cu deteriorări la radiatorul maşinii, bara de protecţie faţă şi alte elemente auxiliare prezente în acea zonă.
Cea mai logică şi mai ieftină soluţie, în asemenea caz, e chemarea unei platforme de evacuare cu macara, care poate ridica maşina. Deşi un asemenea serviciu ar costa câteva sute de lei, el ar putea fi mai ieftin decât înlăturarea ulterioară a daunelor. Bineînţeles, asta înseamnă şi cel puţin 1-2 ore pierdute în aşteptarea soluţiei salvatoare.
0
3,652
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!