(VIDEO) Două exemplare clasice şi modificate de Mitsubishi Eclipse şi Lancer Evo din SUA amintesc de pasiunea care exista cândva pentru marca niponă

30 Ianuarie 2023, 15:50
Redacţia PiataAuto.md
Cine-şi mai aminteşte azi de Mitsubishi Eclipse, acea maşină care era una din alegerile principale din jocurile video şi pe care era obligatoriu s-o personalizezi? Puţini ştiu că maşina era, de fapt, una cu tracţiune faţă şi avea şi o paralelă în grupul Chrysler, dar Eclipse a rămas oricum o legendă. Pe Lancer Evo toţi îl ştiu, dar mai puţin ştiu că au existat şi break-uri Evo. Ei bine, două asemenea maşini din SUA amintesc de pasiunea care exista cândva pentru marca niponă.
E o pasiune pe care fanii Mitsubishi, câţi au mai rămas, o mai nutresc şi azi, chiar dacă producătorul japonez nu mai face nimic pentru ei. Iar cei doi pasionaţi din video-ul de mai jos au, cu siguranţă, o predilecţie aparte pentru maşinile Mitsubishi, şi au avut şi priceperea de a le modifica într-un mod fascinant.
Mitsubishi Eclipse are acum motor de Lancer Evo, cu tot cu tracţiunea integrală de acolo. Iar acest transplant era cândva un soi de legendă urbană, despre care mulţi vorbeau că ar fi posibil, dar pe care nimeni nu-l prea făcuse. Acest pasionat din SUA a făcut-o şi a combinat componente de la mai multe generaţi de Evo.
Iar Lancer Evo break e un soi de maşină familistă cu care să mergi la cumpărăturile de la market, apoi să ieşi derapând din parcare, cu toţi cei 917 CP dezlănţuiţi! Anume la o asemenea putere a fost adus motorul! Şi paradoxul e că maşina rezistă, fascinează şi face inima să tresalte de emoţie. Aşa cum era cândva, Mitsubishi. Cu multă inginerie consistenţă, fără fiţe, şi cu multă emoţie pură.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,141
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!