(VIDEO) După decesul lui Ken Block, colegii săi de la Hoonigan anunţă ce vor face mai departe şi-i dedică un tribut în amintirea lui

20 Ianuarie 2023, 14:30
Redacţia PiataAuto.md
Vestea despre moartea subită a lui Ken Block în urma unui accident de snowboard a întristat o generaţie întreagă a pasionaţilor auto, care l-au cunoscut pe Ken de pe vremea când erau adolescenţi şi jucau jocuri video, apoi i-au urmărit şi cariera de pilot profesionist în raliuri şi toate ideile trăsnite pe care le punea în aplicare prin tot soiul de cascadorii şi măiestrii în condus, precum Gymkhana. Ei bine, acum colegii lui Ken de la Hoonigan au decis să publice un video în care să vină cu o actualizare din partea lor despre ceea ce vor face mai departe, dar şi să-i dedice un tribut emoţionant celui care a fost Ken şi familiei lui, or, Ken a tot declarat de nenumărate ori în viaţa sa că familia sa a fost cea mai importantă parte a vieţii lui.
Ei bine, despre planurile despre alte filmări cu Hoonigan nu s-a putut spune prea mult, decât că e nevoie de o pauză pentru ei, înainte de a putea ieşi din nou în teren pentru noi filmări. Dar, după ce rănile se vor mai fi vindecat, va urma cu siguranţă o continuare a Hoonigan, iar prietenul de o viaţă a lui Ken, Travis Pastrana, va rămâne în continuare, cel mai probabil, pilotul care va pune în practică noi idei demenţiale.
Dar toate astea se vor întâmpla ceva mai încolo, după pauza menţionată mai sus. Până atunci, cei de la Hoonigan au ales împreună imagini filmate cu Ken de mulţi ani încoace, care să reprezinte şi cariera sa, dar şi omul care a fost Ken Block. Şi, pe lângă familie, cei de la Hoonigan au fost mulţi ani alături de el, deci se poate spune că l-au cunoscut cel mai bine, iar un tribut venit din partea lor e probabil cel mai reprezentativ şi complet tribut. Cu multă pasiune şi idei nebuneşti, iar adeseori fără prea multă seriozitate şi mai degrabă dorinţă de a savura viaţa şi clipa. Aşa cum a fost şi Ken.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
2,322
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!