(VIDEO) Momentul accidentului cu 5 automobile din centrul Chişinăului, surprins de camera de bord a unui automobil

19 Ianuarie 2023, 10:30
Redacţia PiataAuto.md
Un accident de neînţeles, cu 5 automobile, s-a produs ieri în centrul Chişinăului, după ce un taximetrist a efectuat câteva manevre bruşte, tăind colţul unui Renault, schimbând brusc banda, şi ieşind apoi pe contrasens, de a unde a intrat înapoi pe banda stângă şi a lovit 5 maşini. În ştirea de ieri inserasem un video în care era vizibil momentul precursor accidentului, cu sunetul impactului ce urmase. Acum, însă, şoferul Renault-ul căruia i-a fost tăiat colţul a publicat imaginile de pe camera sa de bord, de unde poată fi văzut întreg scenariul accidentului.
Astfel, taximetristul a ieşit complet pe contrasens, într-o manevră lipsită de orice explicaţie, mai ales că e făcută pe un bulevard aglomerat, unde există întotdeauna trafic. Acesta a dat faţă în faţă cu o dubiţă Ford Transit acolo, care a luat brusc dreapta pentru a evita impactul frontal. Iar şoferul de Toyota a luat-o spre dreapta sa, intrând în cele 4 maşini care se aflau la semafor.
E un accident rezultat dintr-o manevră absurdă şi agresivă, deci, care nu poate fi motivată în niciun fel. Am solicitat poliţiei să ne spună dacă s-a verificat starea şoferilor implicaţi sub aspect de alcoolemie sau influenţa altor substanţe. Ofiţerul de presă al poliţiei ne-a promis că verifică la colegii care anchetează accidentul şi va reveni cu un răspuns.
Vezi momentul surprins de camera de bord în video-ul de mai jos.
0
2,992
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!