Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Noul BMW X7 M60i se duelează strâns cu Lamborghini Urus

29 Ianuarie 2023 - 14:12
Redacţia PiataAuto.md
Aparent BMW X7 nu prea are cum să se dueleze direct cu Lamborghini Urus, pentru că e dintr-un segment mai mare şi mai greu, cântărind cu aproape jumătate de tonă mai mult. Dar, totuşi, BMW are o versiune de top cu indicele M pe ea, numită M60i, care face acest SUV imens cu 7 locuri capabil să se dueleze strâns nu doar cu modele de talia sa, ci până şi cu Lamborghini Urus.
BMW X7 M60i are un motor V8 de 4,4 litri, care scoate 530 CP. Lamborghini Urus, de cealaltă parte, are un V8 de 4,0 litri, din care scoate 650 CP. Deci o diferenţă notabilă de putere, iar dacă mai punem şi greutatea în ecuaţie, soarta acestui duel pare a fi predestinată. Una în care Lamborghini ajunge cu mult înainte la linie de final, iar BMW se lasă aşteptat.
Dar n-a fost chiar aşa. Duelul a fost mult mai strâns, iar la start BMW-ul a fost chiar în avantaj. Abia când maşinile erau în treapta a 3-a cu motoarele turate în regiunea puterii maxime, puterea făcea diferenţa şi Lamborghini l-a devansat pe BMW. În rezultat, diferenţa la 402 metri a fost de doar 0,6 secunde. Considerând că în BMW X7 ai spaţiu de 7 locuri, e un rezultat de-a dreptul admirabil.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter