Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Pilotul de Formula 1 Carlos Sainz a condus până acum un VW Golf, şi abia acum şi-a luat primul Ferrari

27 Ianuarie 2023 - 12:21
Redacţia PiataAuto.md
Carlos Sainz e unul din piloţii cei mai admiraţi din Formula 1, fiind unul din cei mai modeşti şi lipsiţi de fiţe, şi totodată mai ataşat de familia sa, or, Carol Sainz senior este şi el la rândul lui un pilot de succes în mai multe spoturi, iar în ultimii doi ani pilotează şi pentru Audi la Dakar. Surprinzător, dar tânărul pilot Carlos Sainz, deşi e pilot de Formula 1 de 9 ani şi câştigă milioane de mult timp încoace, a condus până acum acelaşi VW Golf, pe care părinţii lui i l-au cumpărat când a împlinit majoratul.
Foto: Carlos Sainz senior şi Carlos Sainz junior, tată şi fiu, în VW Golf

Ei bine, dacă tot acum a ajuns pilot în echipa Ferrari, în 2021 acesta a decis că ar fi cazul, totuşi, să-şi comande un Ferrari, iar alegerea sa s-a îndreptat spre un 812 Competizione. Cei de la Ferrari i-au mai permis să-şi personalizeze câteva detalii, astfel că se poate spune că maşina rezultată e un soi de Ferrari 812 Competizione by Carlos Sainz, construită într-un singur exemplar.
Maşina i-a fost livrată abia acum, după mai bine de un an, iar pilotul de Formula 1 a filmat şi publicat şi un video cu această ocazie. Şi chiar dacă în acest video avem un pilot de performanţă, obişnuit cu sute de cai putere şi controlul superlativ pe circuit, până şi acesta a copleşit de micile detalii şi de sunetul unui V12 imens de sub capotă.
Fireşte, Carlos Sainz a scos maşina şi la un scurt episod de condus, pe drumurile publice.

Vezi totul în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter