(VIDEO) Şoferul unei Tesla a fost arestat în SUA pentru că ar fi provocat căderea de la peste 100 metri înălţime cu maşina sa, având familia la bord

6 Ianuarie 2023, 11:46
Redacţia PiataAuto.md
Un caz neobişnuit, desprins parcă dintr-un scenariu de film, s-a produs în California SUA. O Tesla Model S, cu o familie de 4 oameni la bord, inclusiv 2 copii, a ieşit de pe un traseu şi a căzut de pe stânci, de la o înălţime de aproximativ 110-120 metri, într-un loc faimos de periculos, numită Devil’s Slide. În mod miraculos, toţi cei de la bord au supravieţuit cu răni relativ minore, care nu le puneau viaţa în pericol. Accidentul s-a produs la 3 ianuarie, iar salvatorii au intervenit prompt, cu elicoptere, şi i-au transportat pe cei 4 la spital, fără a bănuit ce avea să descopere poliţia.
A doua zi, după doar 24 de ore de la investigaţie, poliţia a anunţat că a descoperit dovezi concludente că bărbatul în vârstă de 41 de ani, care se afla la volan, a provocat accidentul în mod intenţionat. Prin urmare, aceştia au anunţat că-l arestează pe şoferul de Tesla, sub acuzaţia de tentativă de crimă şi rău tratament aplicat copiilor. Acesta încă se mai afla în spital, dar urma să fie transferat într-o închisoare imediat ce medicii i-ar fi permis.
Deci, practic vorbim de un şofer care a avut intenţii criminale faţă de familia sa şi probabil faţă de el însuşi, iar aceste intenţii, din fericire, au fost zădărnicite de o maşină care a putut oferi un nivel de siguranţă peste aşteptări, salvându-i astfel pe toţi cei de la bord într-un mod care i-a impresionat până şi pe salvatori.
Poţi vedea raportarea operaţiunii de salvare de către unul din salvatori în video-ul de mai jos.
0
3,354
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!