(VIDEO) Toate generaţiile Honda Civic, de 50 de ani încoace, conduse în zilele noastre de autorii unui canal de YouTube din SUA

9 Ianuarie 2023, 19:47
Redacţia PiataAuto.md
Honda Civic e unul din cele mai longevive modele din câte mai există în zilele noastre, iar ingineria noului model, cu revenirea la cele mai apreciate ingrediente, dă speranţe fanilor că istoria va mai continua mult timp înainte, ea având deja 50 de ani. Iar numărul fanilor Civic e unul deosebit de mare, modelul fiind întotdeauna unul deschis şi accesibil publicului larg, dar totodată cu o inginerie demnă şi fiabilă.
Ei bine, autorii unui canal de YouTube din SUA au organizat probabil cel mai frumos deliciu la care puteau visa fanii maşinilor japoneze şi ai Honda Civic, adunând într-un singur lor toate generaţiile Honda Civic. Absolut toate, în ipostaza lor nord-americană în cazul celor care aveau diferenţe geografice.
Cum par astăzi aceste generaţii Honda, lansate de-a lungul istoriei? Cât de plăcute sunt ele în percepţia unui şofer din zilele noastre? Ascund ele oare surprize, sau dimpotrivă, dezamăgiri?
Ei bine, dacă tot există un număr atât de mare de pasionaţi, dacă tot aceste maşini s-au vândut pe parcursul istoriei în atâtea milioane de exemplare, probabil există mult mai mult calităţi plăcute, care să amintească de ce au fost atât de adorate!
Vezi în video-ul de mai jos cum e fiecare din generaţiile Civic şi ce impresie lasă atunci când e condusă în zilele noastre!
0
1,855
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!