Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un Volvo XC90 a intrat cu viteză într-o poartă metalică la Sângerei, poarta şi gardul au fost spulberate, maşina a rămas relativ integră

26 Ianuarie 2023 - 11:40
Redacţia PiataAuto.md
Şoferul unui Volvo XC90 de primă generaţie a provocat ieri un accident grav în oraşul Sângerei. Pe o stradă de oraş, cu o limită urbană de viteză, acesta a intrat cu o viteză vizibil mult prea mare într-o poartă metalică a unei gospodări, spulberând şi poarta, şi piloţii metalici care o ţineau, şi gardul din plăci de beton de alături.
Surprinzător, dar maşina a rămas neaşteptat de integră după un asemenea impact, celula habitaclului şi montanţii rămânând neclintiţi, păstrând structura vitală a maşinii integră. Partea frontală a maşinii a fost avariată, bineînţeles, dar şi aici până şi roţile maşinii au rămas fixate în poziţia lor. Acest model Volvo XC90 a primit la timpul său mai multe distincţii de siguranţă, inclusiv în 2012 fiind desemnat cel mai sigur model la impactul frontal parţial în SUA, deşi atunci avea deja 10 ani de când se producea.
Din păcate, oricât de mult am admira siguranţa modelului, accidentul de ieri putea sfârşit cu o tragedie dacă în curte s-ar fi aflat oameni la acea oră. Şoferul de 44 de ani din Volvo şi soţia sa pasageră, de 31 de ani, au fost răniţi în accident şi au fost preluaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii i-au prelevat şi probe biologice şoferului pentru a stabili dacă acesta se afla în stare de ebrietate sau nu. Cert e că viaţa celor doi de la bordul maşinii a fost salvată de această dată de construcţia acestei maşini.
Vezi momentul accidentului în video-ul de mai jos, publicat de poliţia din Moldova.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter