(VIDEO) Un camion de pe o autostradă din Mexic s-a răsturnat după ce a insistat să nu permită nimănui să-l depăşească

30 Ianuarie 2023, 13:21
Redacţia PiataAuto.md
În mod normal, pe autostrăzi, camioanele circulă pe banda dreaptă şi, întrucât sunt limitate la viteza pe care o pot atinge, n-ar trebui să aibă vreo problemă cu alte maşini care le depăşesc. Un şofer de camion din Mexic, însă, a fost surprins într-o insistenţă de neînţeles în a încerca să nu permită nimănui să-l depăşească, nici altor camioane, nici altor maşini. Totul până când propriile manevre nu l-au dus la situaţia în care s-a răsturnat.
Totul s-a produs pe autostrada 57, şi, chiar dacă mai mult maşini au încercat să-l depăşească regulamentar, fără să fi avut vreo altercaţie cu acel şofer, camionul continua să facă manevre de blocare a tuturor maşinilor care încercau să-l întreacă. Pe unele maşini le-a adus la un pas de accident. La un moment dat şi un alt şofer de camion a insistat să-l depăşească, însă primului şofer nu părea să-i pasă dacă produce un accident, aşa că şoferul mai responsabil a renunţat la idee.
Într-un final, drumul s-a făcut mai lat şi o maşină a încercat să-l depăşească pe dreapta. Şoferul de camion a schimbat brusc două benzi atunci, iar forţa centrifugă i-a jucat festa şi camionul s-a răsturnat.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
5,474
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!