(VIDEO) Un gest de amabilitate al unui şofer de BMW din România a dus la două accidente în Chişinău

9 Ianuarie 2023, 07:50
Redacţia PiataAuto.md
De multe ori se lasă impresia că şoferii de BMW ar conduce mai puţin maniera, iar gradul de încălcări sau tupeu în trafic ar fi mai mare. Ei bine, un şofer de BMW din România, a fost exact opusul acestui stereotip şi a făcut un gest de amabilitate pe o stradă din Chişinău, oprind pentru a lăsa un Audi să iasă şi el pe partea carosabilă. Gestul său de amabilitate, însă, a dus la două accidente, produse la diferenţă de câteva secunde.
Oprirea sa nu a fost observată de şoferul unui Hyundai, care circula în spate, probabil pentru că ochii erau aţintiţi în altă parte decât la traficul din faţă. În rezultat, Hyundai a lovit din plin, fără a frâna, BMW-ul oprit în faţa sa.
La câteva secunde distanţă, şi doar peste o singură maşină mai în spate, un Lexus a oprit, iar o altă maşină din spatele său, o Dacia, a fost condusă din nou de un şofer neatent şi a lovit Lexusul din spate. În rezultat, 4 maşini au fost avariate.
Fireşte, cauza propriu-zisă a accidentelor nu e gestul şoferului de BMW, care e mai mult decât admirabil, ci lipsa de atenţie a celor doi şoferi din spate. Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / StopHam md
0
22,236
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!