(VIDEO) Un şofer din Chişinău a salvat viaţa unui copil la o trecere de pietoni astă dimineaţă cu un simplu claxon

17 Ianuarie 2023, 09:54
Redacţia PiataAuto.md
Această ştire avea toate şansele să relateze despre încă un copil grav accidentat la o trecere de pietoni din Chişinău, în timp ce traversa regulamentar. Din fericire, însă, un simplu claxon lung de atenţionare a unui şofer l-a făcut pe acel copil să privească încă o dată în direcţia din care nu aştepta să mai vină o maşină şi să se ferească din calea unui şofer iresponsabil.
Totul s-a produs în această dimineaţă, la ora 07:45, o oră când copiii se deplasează spre şcoală, de obicei. Un şofer a oprit la trecerea de pietoni de pe ceea ce pare a fi strada Sarmizegetusa din Chişinău, iar un copil a început a traversa. Un alt şofer de Renault Kangoo, însă, a ignorat faptul că o maşină a oprit deja la trecere şi a vrut s-o depăşească, ignorând un posibil risc la trecerea de pietoni. Din păcate, Renault-l se îndrepta direct spre acel copil, care era deja în faţa maşinii, pe trecere.
Claxonul lung, însă, l-a făcut pe copil să privească în ace direcţie şi să se retragă rapid din faţa maşinii. Acelaşi claxon l-a făcut şi pe şoferul de Renault să frâneze, dar acesta a oprit oricum mai departe decât locul în care se aflase copilul, deci, dacă nu suna acest claxon, se producea inevitabil un accident, iar ţinând cont că şoferul de Renault nu avea intenţia de a frâna, accidentul putea fi unul cu urmări grave.
Ce se întâmplă pe trecerile de pietoni din Moldova? Cum poate fi explicat acest fenomen de creştere bruscă a accidentelor şi situaţiilor de risc pe trecerile de pietoni în ultima lună? Vezi situaţia surprinsă azi dimineaţă în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Serghei Bulicanu
0
5,428
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!