(VIDEO) Un youtuber din Rusia face review-uri la maşini generate digital, iar astfel poate avea orice model drept protagonist

23 Ianuarie 2023, 13:14
Redacţia PiataAuto.md
Cu cât mai specială şi mai interesantă e o maşină, cu atât mai interesant va fi şi un video cu ea. Iar maşinile clasice, cu istorii frumoase în spatele lor, ba chiar unice, pot fi şi mai curioase pentru pasionaţii auto. Problema e că şi efortul de le căuta prin lume şi de a le filma e pe măsură. Un youtuber din Rusia, însă, a găsit soluţia de a avea orice model îşi doreşte drept protagonist în video-urile sale: el le generează digital şi le integrează în video-urile sale, atât static, cât şi în mişcare. Şi maşinile arată atât de realist, încât cei neavizaţi pot nici să nu remarce că văd în video o imagine generată grafic, nu un automobil adevărat, filmat undeva în viaţa reală.
Astfel, în ultimul său video, youtuber-ul a făcut un review amplu al Hondei Civic EJ1, din renumita peliculă Fast and Furios. Maşina chiar şi-a făcut şi o intrare cu efect la începutul video-ului, intrând stângaci într-o curbă şi alunecând într-un şanţ. Aproape că ar trebui să regretăm că cineva a buşit un asemenea Civic clasic, dar ne amintim că maşina e generată digital, aşa că nici un Civic nu a avut de suferit la filmări.
Cert e că youtuber-ul, sau cine-l ajută la generarea imaginilor, are talent în aceste procese grafice, iar astfel maşinile din video chiar figurează la un nivel decent, iar review-urile sale par oarecum naturale.
Sigur, el nu ascunde faptul că maşinile sunt generate computerizat, ba chiar asta a devenit cumva o carte de vizită a canalului său, iar calitatea grafică pare să evolueze cu fiecare nou video.
În contextul în care în Rusia nu mai prea pot ajunge nici o mulţime de modele noi, şi nici cele de colecţie, se pare că acest youtuber talentat în grafică va fi cel mai avantajat, or, el va putea pune în video-urile sale orice model îşi va dori.
Vezi mai jos ultimul său video cu Honda Civic. Poţi include subtitre cu traduceri automatizate în limba dorită din comenzile player-ului.
0
3,063
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!