Zi tragică pe drumurile din Moldova: 5 accidente diferite, produse în aceeaşi zi, două din ele cu pierderi de vieţi omeneşti

5 Ianuarie 2023, 21:26
Redacţia PiataAuto.md
Dacă tot am vorbim în ultimele zile despre accidente mai grave şi mai frecvente cu implicare de pietoni în Moldova, atunci ziua de azi, 5 ianuarie e una de-a dreptul tragică pe drumurile din ţară. Cinci accidente diferite cu pietoni s-au produs pe parcursul zile, până la orele serii şi din păcate două din ele s-au soldat şi cu pierderi de vieţi omeneşti.
Un accident deosebit de grav s-a produs la Măgdăceşti, pe traseul M2/R6, în perimetrul localităţii. O femeie de 35 de ani a fost lovit pe trecerea de pietoni de o Skoda, condusă de o femeie de 43 de ani, iar în urma impactului, femeia de 35 de ani a decedat.
Un alt accident, s-a produs tot la orele serii în Străşeni. Un bărbat de 74 de ani a fost lovit de un VW Passat pe o porţiune de carosabil, unde nu exista o trecere de pietoni. Şi aici, din păcate, pietonul a decedat.
Tot la orele serii s-a produs un accident pe traseul spre comuna Tohatin de lângă Chişinău. O femeie de aproximativ 45 de ani, care traversa strada neregulamentar, a fost lovită de un VW. La momentul raportării de către poliţie, femeia era inconştienţă, iar medicii luptau pentru viaţa ei.
Încă două accidente au avut loc în raza oraşului Chişinău. O femeie de 80 de ani a fost lovită de o Honda. Pe strada Alba Iulia o adolescentă de 15 ani a fost lovită de o Toyota, din nou pe trecerea de pietoni. Din fericire, pietonul s-a ales în acest caz doar cu leziuni, iar starea sa nu reprezintă risc pentru viaţă.

E greu de explicat numărul imens de accidente, toate produse în aceeaşi zi, majoritatea din ele concentrate seara. Nu au fost, aparent, condiţii de ceaţă densă, ci doar o ploaie măruntă pe alocuri. E trist să ne gândim că atât de multe tragedii s-au putut produce pe drumurile Moldovei, într-o singură zi.
0
1,988
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!