Accident grav astă-noapte pe strada Munceşti din Chişinău, o Toyota a lovit un copac şi s-a dezintegrat chiar lângă radar şi o zebră, şoferul n-a supravieţuit

26 Februarie 2023, 09:28
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav s-a produs astă-noapte pe strada Munceşti din Chişinău, în jurul orei 03:00. O Toyota Corolla a lovit cu o forţă imensă un copac de pe marginea străzii, situat chiar lângă o trecere de pietoni şi lângă indicatorul de radar, care anunţă camerele de trafic, ce măsoară viteza medie de deplasare pe această porţiune de stradă.
Sursa foto: Facebook / grupul GBM.Online / Sergiu Osd

Forţa impactului a fost atât de mare, încât copacul a divizat maşina în două , până în zona portbagajul. Acoperişul a fost decopertat inclusiv deasupra banchetei spate, iar cele două părţi laterale ale maşinii au rămas fără vreo legătură mecanică între ele pe mai mult de jumătate din lungimea maşinii. Şoferul din Toyota nu a mai avut nicio şansă şi a decedat pe loc.
Sursa foto: Telegram / automobil_md

Salvatorii veniţi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul şi să-l descarcereze pe şofer.
Sursa foto: Facebook / grupul GBM.Online / Sergiu Osd

Deocamdată e neclar scenariul accidentului, dar, întrucât aici există camere de trafic, cel mai probabil poliţia va putea spune mai mult despre accident. Viteza enormă e un fapt clar, dar, cel mai probabil, e posibil să fi existat şi un motiv de a frâna sau ocoli brusc un obstacol. Oricum, e cât se poate de clar că viteza uriaşă a fost principalul factor aici, pe o stradă de oraş, în apropiere de o trecere de pietoni şi o zonă cu radare.
Vom reveni cu eventuale noi informaţii anunţate de poliţie.

UPDATE 09:51: Poliţia a anunţat că şoferul Toyotei era poliţist, în vârstă de 23 de ani, din cadrul IP Ialoveni, angajat de 2 luni.
0
9,427
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!