Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Accident grav pe un traseu din Sângerei, în urma căruia o tânără de 28 de ani a pierdut sarcina

8 Februarie 2023 - 09:09
Redacţia PiataAuto.md
Încă un accident cutremurător a avut loc pe drumurile din Moldova, de această dată în afara Chişinăului, pe un traseu din raionul Sângerei. Dacă acum două zile toată societatea fusese şocată de accidentul de pe viaductul din Chişinău, în urma căruia o tânără de 26 de ani s-a ales cu picioarele amputate, tot luni s-a produs şi accidentul din Sângerei, două maşini lovindu-se frontal după ce şoferul uneia din ele, de 22 de ani nu şi-a putut controla maşina şi ea a derapat spre contrasens. În cealaltă maşină, care circula regulamentar, se afla o tânără însărcinată şi tatăl ei, de 54 de ani, dar şi un copil de 4 anişori. Din păcate, în urma accidentului, tânăra de 28 de ani şi-a pierdut sarcina şi a suferit o intervenţie chirurgicală, fiind în continuare în spital.
Copilul de 4 ani a scăpat doar cu contuzii, fiind preluat iniţial şi el de medici, dar după o examinare la spital a fost externat. Şoferul în vârstă de 54 de ani s-a ales cu o fractură la femur şi urma să fie transferat la un spital din Chişinău pentru tratament îndelungat.
Accidentul s-a produs pe traseul R6 din raionul Sângerei, în proximitatea localitatăţii Bilicenii Vechi. Nu se poate spune deocamdată cu ce viteză circula maşina condusă de tânărul de 22 de ani, care a derapat şi provocat accidentul, dar forţa de impact a fost atât de mare, încât ambele maşini au ricoşat şi au ajuns în şanţul alăturat drumului. Poliţia spune că tânărul care a provocat accidentul va fi pedepsit în funcţie de gravitatea leziunilor suferite de victime, însă, dată fiind sarcina pierdută şi tratamentele îndelungate necesare, deja e cât se poate de clar că e vorba de vătămări grave.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter