Şoferul Toyotei din accidentul de astă noapte de pe strada Munceşti din Chişinău era un tânăr poliţist

26 Februarie 2023, 10:06
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Moldova a anunţat cu puţin timp în urmă noi informaţii despre accidentul deosebit de grav, produs astă-noapte pe strada Munceşti din Chişinău, unde o Toyota a lovit cu putere un copac de pe marginea drumului, în urma impactului maşina dezintegrându-se, iar şoferul decedând pe loc. Poliţia menţionează că şoferul Toyotei, care şi-a pierdut viaţa în acest accident, e un tânăr poliţist, de doar 23 de ani.
Acesta era angajat de 2 luni în cadrul Inspectoratului de poliţie Ialoveni, iar poliţia din Ialoveni s-a făcut remarcată în ultimele luni cu un curaj deosebit prin urmăriri şi reţineri a unor şoferi în stare de ebrietate, precum cea din ianuarie 2023. În acele urmăriri se făcuse remarcat un tânăr poliţist şi am solicitat poliţiei să ne confirme dacă e vorba de acelaşi poliţist. Deocamdată nu avem vreo confirmare oficială.
Poliţia spune că, preliminar, cauza producerii accidentului de astă-noapte a fost viteza excesivă, care ar fi dus la pierdere controlului asupra maşinii şi un derapaj al acestei spre copacul din preajmă, situat în apropiere de radarul fix cu cameră şi de trecerea de pietoni.
0
35,757
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!