Unul din cei doi biciclişti, care a avut de suferit în accidentul de lângă Stăuceni de acum trei zile, a decedat la spital

24 Februarie 2023, 10:40
Redacţia PiataAuto.md
Acum trei zile, pe traseul R6, în apropiere de comuna Stăuceni din municipiul Chişinău, a avut loc un accident cumplit, în care doi copii biciclişti, ambii în vârstă de 12 ani şi ambii echipaţi corespunzător cu costume vizibile şi căşti, au fost loviţi de un Opel, care ieşise la o depăşire pe dreapta. În urma acelui accident ambii copii fuseseră preluaţi de urgenţă la spital, unul din copii suferind o intervenţie chirurgicală, iar altul fiind în comă. Cu puţin timp în urmă, poliţia a anunţat că unul din cei doi biciclişti a decedat la spital.
E vorba de copilul care se afla în comă. Medicii au lupta pentru viaţa lui, încercând să-l salveze, însă, cu profund regret, micuţul s-a stins, din cauza multiplelor traume suferite în acel accident cumplit. Ambii copii erau campioni ai Moldovei la ciclism.
Şoferul e în arest preventiv din ziua accidentului, iar ieri arestul i-a fost prelungit. Acum, acesta va fi acuzat nu doar de accident cu provocare vătămării corporale grave, ci de cauzarea unui deces.
0
2,987
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!