(VIDEO) Accelerarea bruscă şi schimbarea benzii unui camion a fost la un pas de a provoca un accident cu o maşină a poliţiei în Moldova

18 Februarie 2023, 12:07
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie neobişnuită a fost surprinsă ieri pe traseul Chişinău-Vatra, la intersecţia cu drumul ce face intrarea în comuna Truşeni. Accelerarea bruscă a unui camion şi schimbarea benzii a fost la un pas de a provoca un accident grav, cu implicarea unei maşini de poliţie.
Camionul efectua o întoarcere la 180 grade, luând o rază mai mare de bracaj, din cauza dimensiunilor sale. O dubiţă Ford Transit a făcut aceeaşi manevră, dar pe o rază mai mică, şi, respectiv, după întoarcere a ajuns în faţa camionului. Se pare că acest fapt l-a iritat pe şoferul camionului DAF, care a apăsat brusc acceleraţia, încercând să depăşească dubiţa, ieşind la fel de brusc şi pe banda din mijloc, ba chiar şi pe o parte din banda stângă.
În acel moment, însă, pe acolo venea o altă dubiţă Ford Transit a poliţiei, care avea şi girofarul inclus. Respectiv, cel de la volanul maşinii de poliţie a fost nevoit să facă o manevră de evitare la limită, strecurându-se între camion şi bariera centrală de beton. Şi se pare că i-a reuşit să evite accidentul, fără vreo daună asupra maşinii.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,505
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!