(VIDEO) Acestea sunt camioanele Truston, produse la Baia Mare, care vor munci la construcţia autostrăzii A7 din România

21 Februarie 2023, 10:03
Redacţia PiataAuto.md
ATP Trucks, companie care a asamblează camioane Truston la Baia Mare, a anunţat livrarea a 15 camioane autobasculante către contractatul care va efectua lucrări de construcţie a autostrăzii A7 din România. Cele 15 camioane sunt basculante cu formulă 8x4, cu 4 punţi, 2 dintre care sunt motrice. Cei de la ATP spun că la începutul anului au mai livrat alte 5 camioane pentru aceeaşi misiune.
Camioanele au punţile motrice echipate cu anvelope speciale, care să asigure o mai bună aderenţă în teren nepavat. Cei de la ATP spun că au mare încredere că aceste camioane vor avea o prestaţie excelentă şi vor deveni atractive şi pentru alte companii care operează lucrări mari de infrastructură.
ATP asamblează de circa 3 ani camioane la Baia Mare. Mulţi dintre cititori ne-au scris comentarii şi mesaje, pentru a intra mai profund în subiectul acestor camioane produse în România, prin urmare promitem că va urma o serie de articole dedicate acestor modele, ingineriei, dar şi felului în care aceste camioane sunt produse la Baia Mare.
Cei de la ATP au publicat şi un video cu întreaga coloană de 15 camioane, care au pornit din Baia Mare spre şantierul autostrăzii A7, unde vor munci. Vezi acest video mai jos.
1
67,623
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!