(VIDEO) Cel mai grăbit Land Rover din Chişinău, care tot iese la depăşiri, peste zebre şi linii continue, ajunge într-un accident

15 Februarie 2023, 10:03
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie neobişnuită a fost surprinsă ieri dimineaţă în traficul din Chişinău, pe şoseaua Munceşti. Un Land Rover Discovery este surprins iniţial de o cameră de bord circulând neregulamentar, ieşind la depăşiri succesive pe contrasens şi pe trecerea de pietoni, şi peste linia continuă. Peste doar câteva secunde, însă, stilul grăbit şi neregulamentar de condus sfârşeşte într-un accident.
La un moment dat, un taximetru iese dintr-o curte adiacentă, vrând să vireze la stânga. Încurajat de un Renault care intra în aceeaşi curte şi un camion mai lent, taximetristul a ieşit, însă de după camion a apărut Land Rover-ul, iar accidentul între cele două maşini s-a produs.
Sigur, pur tehnic taximetristul e cel care e vinovat, întrucât trebuia să se asigure şi să cedeze trecerea celor de pe drumul cu prioritate, însă şi stilul grăbit de condus, cu depăşiri constante în condiţiile unei străzi înguste de oraş, par să fi contribuit la accident.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Dionis Coţurenco
0
45,604
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!