(VIDEO) Cum arată o călătorie a proprietarilor de motociclete Ural din Japonia prin viscol şi zăpadă

13 Februarie 2023, 20:13
Redacţia PiataAuto.md
De când fabrica Ural a plecat din Rusia şi s-a relocat în Kazahstan, a început a pune preţ şi mai mult pe pasionaţii pe care-i au motocicletele lor cu ataş în diverse părţi ale lumii. Astfel, cei de la Ural susţin mult mai mult evenimentele şi iniţiative care vin de la pasionaţii din diverse ţări, iar de curând o asemenea iniţiativă, a unei călătorii de iarnă pe motociclete Ural, a venit din Japonia.
Şi s-a întâmplat ca-n ziua când a pornit călătoria, să vină şi viscolul, astfel încât motocicletele cu ataş au putut să-şi demonstreze avantajele de a fi în continuare capabile să înainteze. Pentru noi, cei de prin părţile noastre, e mai puţin obişnuit să vedem Ural-uri conduse de japonezi, prin relieful de iarnă al acestei ţări. Dar se pare că şi acolo există pasionaţi de spiritul motocicletelor cu ataş.
E un soi de scenariu în care seara se mănâncă sushi la restaurant ca o normalitate absolută, iar dimineaţa se porneşte motorul boxer de Ural şi se merge pe trei roţi mai departe. Iar câţiva dintre aceşti japonezi spun în video-ul de mai jos ce-i tentează atât de mult la acest tip de motocicletă dură, brută şi nefiltrată.
Vezi totul în video-ul de mai jos. Poţo include subtitre în engleză din comenzile player-ului.
1
3,183
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!