Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum arată şi cum sună un viitor Dodge Charger electric, care imită sunete de motor V8

24 Februarie 2023 - 12:16
Redacţia PiataAuto.md
Acum jumătate de an, Dodge a dezvăluit prototipul Charger Daytona SRT, care era un muscle-car electric, cu ţevi din eşapament prin care promitea să scoată sunet apropiat de cel al V8-urilor pe care de dispariţie. Iar prototipul nu era doar o idee ambiţioasă, ci o prefaţare a ceea ce Dodge a promis că va face, şi anume tranziţia completă la propulsie electrică deja pe parcursul acestui deceniu. Prin urmare, acest prototip e felul în care ar trebui să evolueze Charger-ul actual într-o epocă electrică.
Acum, la jumătate de distanţă, Dodge spune că a definitivat sunetul pe care-l poate scoate maşina şi-l demonstrează pe un nou prototip electric al acesteia, de culoare roşie deja, pe care l-a prefaţat public la un alt salon auto recent. Acum, însă, acest muscle-car car electric e filmat şi explorat în detaliu, iar sunetul său de face în sfârşit auzit.
Maşina poate înainte şi silenţios, după cum se poate vedea şi auzi. Şi designul arată bine, întrucât respectă aceleaşi proporţii ale Charger-ului actual, aducând doar un set diferit de jante şi modificări foarte mici pe caroserie.
Maşina îşi dezvăluite complet şi interiorul, unde se fac văzute patru scaune separate şi un tunel central foarte înalt, în care, cel mai probabil, se ascunde bateria.
În mod neaşteptat, muscle-car-ul electric Dodge nu are un portbagaj obişnuite, ci un hayon, care se deschide cu tot cu lunetă, soluţie care vine, cel mai probabil, tot pentru a favoriza amplasarea bateriilor.
Dar, bineînţeles, cea mai intrigantă parte e cea în care muscle-car-ul e „turat”, în timp ce stă pe loc, în interiorul unei hale, cu un microfon pus aproape de zona „ţevilor de eşapament”. Acest supercar electric încearcă să imite, astfel, murmurul unui motor V8 glorios, atât la ralanti, cât şi la turaţii de forţă.
Vezi în video-ul de mai jos, neapărat cu sunet, dacă îi reuşeşte acestui muscle-car electric să se apropie de emoţia sunetului unui V8.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter