(VIDEO) Cum sunt create fascinantele Porsche Singer clasice, în noul atelier, de mărimea unei fabrici

23 Februarie 2023, 20:54
Redacţia PiataAuto.md
Modelele Porsche sunt preferate atât de atelierele moderne de tuning, cât şi de companiile care restaurează modele clasice. Dar printre toate aceste zeci sau chiar sute de ateliere din lume, există un atelier care străluceşte într-un mod fascinant. Îi spune Singer, e un atelier relativ tânăr din SUA, iar noi scriam acum o lună un articol despre cei de la Singer, dar şi despre un Porsche creat de ei, cel cu interiorul din imaginea de mai jos.
Ei bine, aceste Porsche-uri şi-au câştigat deja reputaţia de a fi printre cele mai perfecţioniste ipostaze de Porsche-uri clasice la care poţi visa, iar toată această alură superbă e condimentată şi cu motoare actualizate la o putere fenomenală, dar cu păstrarea construcţiei originale.
Popularitatea modelelor Singer e atât de mare acum, încât aceştia au trecut într-un nou atelier, de mărimea unei adevărate fabrici. Sunt zeci de maşini la care se lucrează în paralele, iar comenzile se întind pe câteva sute de exemplare înainte.
Într-atât de multe, încât dacă vei comanda azi una, o vei primi abia la finele anului 2027, într-atât de mare e cererea, chiar şi cu noul atelier mare!
Cei de la Top Gear au reuşit să intre în acest atelier superb din California şi să beneficieze de un tur detaliat chiar din partea şefului Singer, Mazen Fawaz. Astfel, se poate vedea întregul proces de creare a acestor bijuterii excepţionale, de la munca în caroserii până la cusăturile la habitaclu.
Se lucrează manual, cu multă pasiune. La final, însă, rezultă adevărate opere de artă.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
1
1,760
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!