Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Doi youtuberi din Canada ironizează cele mai scumpe şi capabile SUV-uri de la Mercedes şi Lamborghini

14 Februarie 2023 - 18:53
Redacţia PiataAuto.md
Mercedes şi Lamborghini au două versiuni relativ noi ale SUV-urilor lor, care se declară mai performante şi mai capabile şi ajung să coste peste 300 mii dolari în ambele cazuri. G-Class G500 la pătrat are suspensie cu gardă la sol mai mare, cu axe portante, şi mai multe dotări de offroad. Lamborghini Urus Performante, pe de altă parte, e focusat spre performanţa de circuit, deşi Lamborghini are modele superbe create special pentru circuit, unde Urus oricum nu prea are ce face la modul practic.
În fine, cei doi jurnalişti canadieni au luat aceste maşini la un test comparativ, dar au ajuns să le ironizeze pentru un pic de absurditate în preţ şi-n calităţi pe care le pretind acestea. Ba chiar şi-au imaginat scenarii teoretice, amestecate cu clişee despre proprietarii unor asemenea maşini, care ar vrea mai mult să creeze impresie decât le-ar păsa de calităţile adevărate pe care acestea le oferă.
Maşinile sunt interesante, fără îndoială, aducând modificări curioase. Spre exemplu Lamborghini are suspensie de oţel, renunţând la cea pneumatică, pentru a fi mai bună pentru circuite. Aşa că şoferul din Lamborghini a îmbarcat un consum de pilot şi cască, de parcă ar fi un client căreia chiar i-ar păsa de circuite şi totodată vrea la fel de mult să fie văzut în parcarea de la mall.
Cel de G-Class şi-a încercat capacităţile de offroad tot în parcarea mall-ului, pe borduri, pe car ele-a urcat blocând diferenţialele. A mai urmat un pic şi la presiunea anvelopelor, s-a mai învârtit un pic în jurul maşinii, pentru a fi el observat de trecători pe lângă ditamai maşina pătrată. Ba chiar a citit şi o carte cu citate inspiraţionale.
Este, deci, un video curios, cu multă ironie, care ar putea fi gustată de unii dintre noi şi rămasă neînţeleasă pentru alţii. Vezi totul mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter