(VIDEO) Mai multe Volvo clasice de acum 30-40 de ani, cu tracţiune spate, au ieşit departe de asfalt, pe un circuit din Lituania

8 Februarie 2023, 20:31
Redacţia PiataAuto.md
Puţini dintre fanii modelelor curente Volvo ştiu, dar majoritatea modelelor clasice ale mărcii suedeze, din epoca designului rectangular, au avut tracţiune spate. Iar asta înseamnă că proprietarii de asemenea modele clasice au parte de ţinute de drum diferite şi pot face cu maşinile lor ceea ce modele Volvo noi nu ar mai putea.
Un grup de pasionaţi din Lituania a organizat de curând un eveniment dedicat doar modelelor clasice Volvo cu tracţiune spate, unde au venit şi câteva exemplare cu tracţiune integrală. Maşinile au mers pe un circuit dedicat mai mult antrenamentelor de raliu şi întrucât e iarnă şi totul era acoperit cu zăpadă sau lapoviţă, acestea au putut să-şi pună la treabă tracţiunea spate pentru derapaje controlate frumoase. Şi nu, la volan nu sunt piloţi de raliuri, sunt simpli proprietari ai unor exemplare clasice de Volvo, pasionaţi de maşinile lor, care pot să le mânuiască într-o asemenea manieră de condus.
Lista modelelor clasice Volvo care au participat cuprinde cam toate modelele mari care s-au produs în ani 80 şi prima jumătate a anilor 90, deci sunt multe din modelele care au fost cândva prezente şi pe la noi în rol de maşini la mâna a doua. Şi se pare că aceste Volvo au un potenţial cât se poate de mare în a fi conduse cu iuţeală şi iscusinţă!
Vezi totul în video-ul de mai jos. Poţi include subtitre în engleză din comenzile player-ului.
0
3,411
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!