(VIDEO) Manevre de neînţeles ale unui şofer din Chişinău, printre pietoni şi maşini, în sectorul Ciocana

7 Februarie 2023, 09:27
Redacţia PiataAuto.md
Uneori, unele accidente grave care se produc te lasă cu întrebarea „cum de s-a putut produce”, sau „chiar nu a văzut şoferul” sau „cum trebuia să meargă acel şofer ca să provoace un asemenea accident”. Apoi, apar asemenea situaţii de trafic, precum cea surprinsă acum trei zile în sectorul Ciocana din Chişinău, în care un şofer al unui SUV, fără niciun motiv vizibil alege să manevreze într-un mod de neînţeles, aproape haotic, printre maşini şi, cel mai grav, printre pietonii de pe o zebră.
Totul a fost surprins pe bulevardul Mircea cel Bătrân, la o oră de seară. Şoferul maşinii, care pare a fi un Lexus NX, taie colţul autorului filmării, schimbând banda grăbit, fără vreun motiv. Apoi ajunge în faţa unei treceri de pietoni, unde doi pietoni deja începeau a trece din partea dreaptă. Şoferul frânează un pic şi-i ocoleşte brusc pe stânga, schimbând din nou benzile haotic.
După ce revine pe banda dreaptă, acesta mai depăşeşte alte maşini care circulau pe celelalte două benzi şi schimbă din nou banda în faţa lor. Iar condusul pare să continue în aceeaşi manieră şi mai departe, punând în pericol noi şi noi oameni.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul Lista AutoHam Moldova / Vladimir Rusu
0
2,132
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!