(VIDEO) Maşină a poliţiei din Orhei, lovită la trecerea de pietoni de o Lada, şoferul căreia a fugit, punând în pericol un copil pe trecere

1 Februarie 2023, 12:15
Redacţia PiataAuto.md
Un caz cu totul neobişnuit e raportat de poliţia din Orhei. O Dacia a poliţiei a oprit la o trecere de pietoni ieri, pe strada 31 august, vrând să cedeze trecerea unui copil care voia să traverse strada regulamentar, dar maşina poliţiei a fost lovită din spate de o Lada, care nu a reuşit să frâneze în timp util.
După impact, însă, şoferul din Lada a ocolit maşina poliţiei, punând în pericol copilul care traversa, şi a fugit de la locul accidentului.Totul s-a produs pe strada 31 august 1989, în jurul orei 15:46.
Poliţiştii din Orhei au descoperit automobilul fugar la scurt timp pe un teren extravilan din Orhei. Şoferul se afla în apropierea locului unde era maşina, iar acesta sa dovedit a fi un tânăr de 20 de ani din Orhei. Partea curioasă e că acest tânăr a fost testat cu etilotestul şi a indicat 0,00 mg/l în aerul expirat. Zicem curioasă, pentru că-n majoritatea ultimelor cazuri de fugă de la locul accidentului, şoferii s-au dovedit a fi în stare de ebrietate.
Lada a fost ridicată şi dusă la parcarea specială, iar poliţia spune că tânărul riscă să rămână fără permisul de conducere pentru fuga de la locul accidentului, pricopsindu-se şi cu amenda aferentă eşuării de a ceda trecere. Totuşi, dat fiind că tânărul nu a fost la volanul maşinii când aceasta a fost descoperită în extravilan, i-am întrebat pe cei de la poliţia din Orhei dacă sunt convinşi că anume tânărul de 20 de ani era la volan, şi dacă nu e cazul unei situaţii în care altcineva ar fi condus maşina, de facto, iar tânărul de 20 de ani şi-ar fi luat vina asupra sa, pentru a acoperi pe adevăratul făptaş. Într-una din secvenţele video publicate de poliţie, filmată de o cameră de supraveghere la nici un minut de la producerea accidentului, în maşină pare să fie prezenţi doi oameni, cel puţin la rezoluţia din video-ul publicat de poliţie.
Poliţia din Orhei ne-a răspuns că e convinsă că anume tânărul a fost la volan, întrucât el a fost depistat în apropiere de locul unde era abandonată maşina. Despre prezenţa mai multor oameni de la bord, poliţia ne-a informat că în maşină erau, de fapt, 3 persoane, iar şoferul a fost identificat inclusiv după haina vizibilă şi în imaginile de mai sus.

Vezi mai jos video-ul publicat de poliţia din Moldova în acest caz.
0
2,820
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!