(VIDEO) Patru din cei mai admirabili şefi de companii auto discută împreună despre viitorul maşinilor într-un mod inedit

9 Februarie 2023, 14:07
Redacţia PiataAuto.md
Există în lumea noastră şefi de companii auto pe care nu-i prea ştie nimeni, pentru că-şi fac treaba pur birocratic, mişcând compania lor înainte şi gestionând echipele talentate pe care le eu. Dar există şi şefi vizionari, care sunt locomotiva vizibilă din faţă a companiei lor şi care sunt sursa primară de inspiraţie pentru echipele lor, pentru fanii mărcilor pe care le conduc şi pentru pasionaţii auto din întreaga lume. Patru dintre cei mai admirabili asemenea şefi vizionari au fost invitaţi de curând de cei de la Top Gear la o discuţie neformală, într-un mod inedit.
Cei 4 sunt:
• Matt Rimac — fondatorul Rimac şi actual CEO al mărcilor Rimac şi Bugatti.
• Christian von Koenigsegg — fondator al mărcii Koenigsegg.
• Gordon Murray — fondator al Gordon Murray Automotive acum şi creator al unor supercar-uri precum T50 sau T33, dar în trecut şi creator al lui McLaren F1.
• John Hennessey — fondator al companiei Hennessey Performance, care a creat hipercar-ul Venom F5, dar care modifică şi unele maşini, în special RAM, asigurându-le puteri de peste 1.000 CP.
Toţi 4 şi-au transpus numele în denumirea companiei pe care au fondat-o. Şi toţi merită ascultaţi cu savoare atunci când vorbesc despre experienţa lor, dar şi despre viziunile lor asupra lumii auto. E o discuţie cerebrală, consistentă, care scoate în prim plan nişte oameni mai simpli decât am aştepta în modul cum interacţionează, dar măreţi în modul în care gândesc şi acţionează.
Ei vorbesc despre atât de multe probleme pe care au trebuit să le depăşească în viaţa reală, inclusiv de nenumărate ori când companiile lor au rămas complet fără bani, când au făcut greşeli majore şi când cu continuat să lupte. E un video care merită ascultat de 10 ori mai mult decât ori business trainer care poveste verzi şi uscate din teorie, dar tot el e varză la o istorie de viaţă. Aici, avem oameni care au trecut prin viaţa reală şi au adus schimbare adevărată în lumea auto. Şi încă o vor aduce mai departe!
Vezi totul în video-ul de mai jos.
1
2,761
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!