(VIDEO) Şoferul unui Mercedes S-Class W221 din Dubăsari şi-a lovit maşina într-un copac în încercarea de a face drift şi a plecat mai departe

17 Februarie 2023, 16:42
Redacţia PiataAuto.md
Un caz bizar s-a produs acum trei zile în regiunea transnistreană din Moldova, însă a devenit cunoscut abia azi. Camerele de supraveghere au surprins un Mercedes S-Class W221 care a încercat să facă derapaje controlate la o intersecţie din oraşul Dubăsari din regiunea transnistreană. După câteva clipe de încercare şi derapaje, maşina s-a îndreptat spre un trotuar, unde se afla un trecător. Din fericire, între acel trecător şi maşină se afla şi un copac, care i-a barat calea Mercedesului.
Maşina a lovit copacul, deformându-şi partea frontală. Dar şoferul a dat în marşarier şi a plecat mai departe, S-Class-ul reuşind să înainteze, în pofida loviturii care i-a dat peste cap senzorii, bara de protecţie şi radiatoarele. Acum două săptămâni, tot în regiunea transnistreană un Mercedes Sprinter a ieşit pe propriile roţi la drum, după ce fusese complet decopertat într-un alt accident cu un copac.
În cazul S-Class-ului din Dubăsari, poliţia a plecat pe urmele maşinii şi şoferului. Au găsit maşina abandonată în curtea unde-şi are domiciliul proprietarul. Dar acesta nu e de găsit şi nu răspunde la telefon, aşa că poliţia locală din regiunea nerecunoscută continuă să-l caute pentru a-l amenda, aceştia mai menţionând că şoferul Mercedesului nu are nici permis de conducere.
Vezi în video-ul de mai jos manevrele Mercedesului.
0
29,216
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!