(VIDEO) Un Audi e-tron GT electric inundat a fost readus la viaţă în SUA după ce a fost pus în orez şi a avut şi siguranţele schimbate

10 Februarie 2023, 19:33
Redacţia PiataAuto.md
Atunci când un telefon mobil e scăpat în apă şi nu mai porneşte, unul din primele sfaturi pe care-l poţi găsi pe internet e să încerci să-l pui într-un vas cu orez, ca orezul să absoarbă umiditatea, în speranţa că astfel telefonul va porni. Şi adevărul e că uneori, dar nu întotdeauna, funcţionează. Un youtuber din SUA s-a întrebat dacă această soluţie ar putea funcţiona şi în cazul unui automobil electric, care a fost inundat.
Acesta a cumpărat un Audi e-tron GT inundat şi a încercat să-l reanimeze pe care normală, dezasamblând componente esenţiale. Diagnosticarea iniţială părea o listă infinită de erori şi probleme, toţi martorii de bord arzând ca beculeţele unui brad. S-a încercat apoi schimbarea tuturor siguranţelor posibile, dar nici asta n-a rezolvat problemele maşinii şi ea părea în continuare imposibil de readus la viaţă.
Aici a venit şi ideea de folosi orez ca ultima soluţie. Youtuber-ul a calculat că are nevoie de vreo două tone de orez şi a cumpărat orez care numai era comestibil din cauza ambalajului, apoi a construit un soi de carcasă din lemn în jurul maşinii şi a acoperit-o cât a putut cu orez, lăsându-l pe acesta să-şi facă treaba.
Şi, uimitor, dar după ce orezul a fost dat la o parte, Audi a pornit şi şi-a cuplat motoarele pentru a porni mişcarea. A reînviat, cu alte cuvinte, deşi anterior nu voia să o facă.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
7,215
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!