(VIDEO) Un Ferrari Testarossa clasic, ajuns pe mâine unui colecţionar excentric, e scos la o tură pe zăpadă

1 Februarie 2023, 19:55
Redacţia PiataAuto.md
Ferrari Testarossa e simbolul supercar-urilor italiene din anii 80 şi totodată a mărcii Ferrari din acele timpuri. Avea şi un motor foarte special, care se autodeclara V12, dar cu blocurile cilindrice poziţionate la 180 grade, ceea ce-l făcea efectiv un boxer. Iar azi e unul dintre cele mai căutate şi dorite modele de colecţie. Şi colecţionarii care apucă să deţină asemenea exemplare, de obicei le păstrează cu sfinţenie în garaj, în condiţii climaterice corecte şi se scos rar la ieşiri cu turaţi mai mari. Un colecţionar din SUA, însă, se pare că nu are nicio problemă din a-şi chinui un pic Ferrari-u său Testarossa.
Deşi afară e iarnă, iar afară ninge şi pe carosabil e zăpadă, proprietarul acestui Ferrari, cu numere de înmatriculare de Washington, personalizate, pe care scrie SPAGETI, a decis să-şi scoată bijuteria din garaj şi să înfrunte cu ea zăpada.
Maşina nu pare să aibă nici măcar anvelope de iarnă din cele care ar asigura o aderenţă corectă, aşa că orice apăsare mai intensă a motorului V12 se lasă cu derapaje continue.
Din fericire, cel de la volan pare să controleze bine supercar-ul clasic itaian şi se descurcă de minune chiar şi fără sisteme electronice sofisticate.
În mod normal, zăpada, apa şi eventualul material antiderapant ar fi ceva ce orice colecţionar ar încerca să evite la maxim pentru maşina sa de colecţie. Nu şi acest proprietar de Testarossa, care a dat o tură curajoasă şi frumoasă pe zăpadă. De fapt, e o mare întrebare dacă o asemenea ieşire cu un Ferrari Testarossa e un act admirabil de curaj sau o blasfemie în adresa maşinii. Spune tu ce crezi. Dar e cert că acest proprietar a savurat din plin ieşirea sa cu modelul clasic italian.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
2,109
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!