(VIDEO) Un Lamborghini Urus Performante s-a dovedit a fi mai lent decât un Urus standard, deşi costă cu peste 100 mii euro mai mult

22 Februarie 2023, 14:47
Redacţia PiataAuto.md
Lamborghini Urus Performante e ultima ediţie specială a lui Urus, lansată de italieni, care a fost condimentată cu 16 CP în plus, câteva ajustări făcute pentru performanţă sporită şi o ajustare uriaşă la preţ, care, în funcţie de dotări şi ţară, poate fi cu peste 100.000 euro mai scump. În cazul celor două maşini, care s-au duelat în Marea Britanie, diferenţa de preţ a fost de peste 120 mii lire, deci şi mai mult de atât.
Paradoxal, dar versiunea Urus performante s-a dovedit a fi mai lentă decât cea standard, mai slabă. Au fost făcut trei încercări cu start de pe loc, două din care au fost pierdute de Urus Performante.
La duelul cu start din mişcare, Performante a învins când cutia a trebuit să retrogradeze automat, dar a pierdut atunci când cutia era fixată în treapta a 3-a şi totul depindea de motor. Iar diferenţa a fost neaşteptat de mare.
Doar la frânare Urusul mai scump a învins. Ei bine, proprietarul şi şoferul acestui Urus Performante, pe care a plătit 288.000 lire, deci peste 300.000 euro, a rămas într-atât de dezamăgit, încât a zis că-l va scoate la vânzare.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
2,390
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!