(VIDEO) Un Nissan GT-R clasic sparge uşa de la garajul său cu sunetul şi presiunea eşapamentului

6 Februarie 2023, 20:02
Redacţia PiataAuto.md
Nissan Skyline GT-R a fost o maşină formidabilă şi în ipostazele generaţiilor sale precedente, iar ingineria motoarelor de pe aceste modele japoneze e atât de consistentă, încât maşinile se lasă uşor modificate pentru puteri uriaşe, rezistând cu bine. Ceea ce ajung să facă aceste maşini clasice în mâinile unor pasionat e adeseori de-a dreptul incredibil.
Un asemenea Nissan Skyline GT-R R32 e şi protagonistul despre care vorbim azi. Motorul său de 6 cilindri a fost modificat să dezvolte 700 CP, iar asta a însemnat şi o evacuare aproape directă, mult mai sonoră decât cea originală.
Această evacuare şi motorul de sub capotă se dovedesc atât de puternice, încât, atunci când maşina a fost pusă în apropiere de uşa garajului, forţa ieşită din sistemul de eşapament a spart pur şi simplu uşa garajului!
Efectiv, uşa e spulberată în zona eşapamentului datorită presiunii generate de acesta, când motorul urcă în turaţii.
În, fine, cei care conduc acest Nissan GT-R din video-ul de mai jos ajung să-l chinuie mult mai mult decât ar fi firesc pentru un asemenea supercar legendar japonez, dar maşina rezistă chiar şi unui tratament nemilos.
Vezi totul în video-ul de mai jos. Momentul cu spargerea uşii garajului începe aproximativ la minutul 3:20, dar am setat video-ul să înceapă în mod normal, de la început, când acest Nissan aleargă pe străzi asfaltate, lăsându-se auzit sunetul motorului său.
0
3,261
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!