(VIDEO) Un youtuber din SUA a scos un Corvette C8 departe de asfalt, acolo unde o asemenea maşină nu ar avea ce căuta

15 Februarie 2023, 12:37
Redacţia PiataAuto.md
Chevrolet Corvette C8 e cu siguranţă una din cele mai fascinante maşini produse în SUA în prezent, care a beneficiat de o inginerie mai consistentă şi mai ambiţioasă decât multe alte generaţii anterioare. Iar asta o face pe alocuri mai performantă decât modelele italiene, având totodată un motoare V8 savuros, aspirat natural, montat median. E o maşină care ar putea fi savurată aproape oriunde, de la condusul pe drumuri sinuoase de munte până la autostrăzi de mare viteză, de la drumuri din suburbii până la circuite sportive. Dar nu şi prin offroad. Cel puţin orice proprietar care ar ţine la maşina sa cu adevărat n-ar prea agrea ideea de a chinui un Corvette prin offroad, pentru că există mii de alte maşini cu care se poate face asta.
Dar un youtuber din SUA, care spune că şi-a cumpărat un Corvette nou, s-a încumetat să iasă cu el în offroad, pe un câmp gol, acoperit cu iarbă. Maşina s-a dovedit a fi manevrabilă şi chiar a făcut derapaje controlate frumoase şi predictibile pe acolo, dar toată scena trezeşte mai mult regret pentru maşină, pentru jantele şi suspensia ei, decât admiraţia pentru drift-urile pe iarbă.
Şi totuşi, youtuber-ul şi-a chinuit Corvette-ul din plin, ajungând şi cu maşina suspendată pe denivelări, iar la sfârşit şi făcând un salt cu ea. Anterior, tot el a distrus cadrul unui RAM TRX când a sărit în mod similar, apoi a fost amendat pentru neglijenţă faţă de natură şi un pârâu, cu peste 50.000 dolari. Nu ştim dacă va lua amendă şi pentru noul său salt, dar acum acesta e mai mic şi nu e făcut peste vreo pârâu.
Până la salt, Corvette-ul rezistase dârz tuturor provocărilor. După un asemenea salt, am aştepta cu toţii şi bare de protecţie sărite, poate şi structura maşinii afectată, poate şi airbag-uri sărite. Dar nu a fost aşa.
Maşina a rezistat impecabil tuturor chinurilor, nici măcar vreun detaliu de plastic de pe ea nu s-a rupt, nemaivorbind de caroserie sau alte elementele esenţiale. A rezistat neaşteptat de bine, sfârşind ieşirea cu zero daune. Ei bine, se pare că noul Corvette are o calitate de asamblare extraordinară!
Vezi totul în video-urile de mai jos. Saltul major e în cel de-al doilea video, setat să înceapă cu marele moment.
0
1,561
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!