(VIDEO) Un youtuber din SUA şi-a cumpărat un Ferrari de 400 mii dolari pentru experimente deocheate şi aşteaptă să fie dat în judecată de producător

22 Februarie 2023, 13:01
Redacţia PiataAuto.md
Ferrari şi-a câştigat de-a lungul anilor o reputaţie de producător al unor maşini de vis, dar totodată e unul din producătorii care ţine foarte mult la imaginea sa, inclusiv la cea pe care i-o creează proprietarii, prin felul în care îşi tratează maşinile. Iar istoriile despre producătorul italian, care dă în judecată clienţii care-şi tratează nedemn maşinile sunt multe la număr şi se întind pe parcursul a câtorva decenii. Ei bine, acum un youtuber din SUA şi-a cumpărat un Ferrari pe care spune că a plătit circa 400 mi dolari, doar pentru a-l distruge în testări deocheate şi aşteaptă să vadă dacă producătorul îl va da în judecată.
Maşina e un Ferrari F8 Tributo şi nu e nouă, că altfel youtuber-ul ar trebui să o fi comandat direct de la uzină. Are 3.000 mile parcurse, adică vreo 5.000 km, şi a costat pe măsură. Maşina are un V8 turboaspirat fenomenal, care dezvoltă 720 CP, iar modelul e unul din cele mai apreciate Ferrari din ultimii ani.
Şi totuşi, youtuber-ului nu i-a fost prea milă de el. Iar testele deocheate au început încă atunci când maşina stătea pe loc, nemişcată, într-un loc plin de maşini de colecţie.
Au urmat galopări nepăsătoare pe drumuri acoperite cu prundiş, apoi şi pe dealuri, lipsite de orice pavaj.
Nu s-au lăsat aşteptate nici străbaterile prin stuf, sau împotmolirile, iar cu fiecare minut experimentele la care a fost supus acest Ferrari sunt tot mai intense.
Deocamdată, în acest prim video, maşina a rezistat neaşteptat de bine. Rămâne de văzut ce ar urma într-n alt video şi dacă Ferrari va reuşi să vină cu avocaţii.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
9,925
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!