Accident cutremurător la Ciocana, în Chişinău, o copilă şi-a pierdut viaţa, lovită de un troleibuz pe trecerea de pietoni

24 Martie 2023, 16:52
Redacţia PiataAuto.md
Un accident cutremurător a avut loc cu puţin timp în urmă pe bulevardul Mircea cel Bătrân din Chişinău. O copilă despre care poliţia spune că are aproximativ 12 ani, şi-a pierdut viaţa fiind lovită de un troleibuz, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni.
Troleibuzul era condus de o şoferiţă, care n-ar fi oprit, deşi alături maşinile opriseră, din informaţiile preliminare. Impactul cu un vehicul atât de mare a fost fatal pentru copilă, mai ales că troleibuzul a târât copila preţ de câteva zeci de metri.
Din păcate, medicii veniţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva.
Foto: Trecerea de pietoni unde s-a produs impactul

Doar azi mai devreme poliţia anunţa despre amendarea unei şoferiţe care fusese la un pas de a spulbera o mamă cu doi copii, iar dimineaţă publicam un articol cu video în care un copil fusese la un pas de un accident similar, din cauza altui şofer. Din păcate, acum nu mai vorbim doar despre un risc, ci despre o tragedie cumplită, născută din aceeaşi iresponsabilitate a unui şofer, de această dată o şoferiţă de transport public din capitală. Vorbim, din păcate, despre un accident sfâşietor, care a luat viaţa unei copile nevinovate, de doar 12 ani.
0
13,364
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!