Aceasta e clona bizară, la scară mai mică, a lui Toyota Land Cruiser 300 din China

6 Martie 2023, 14:50
Redacţia PiataAuto.md
Mulţi producători auto din China au evoluat deja la un design original şi tehnologii cu adevărat avansate, dar din urmă vin alţii mai noi, care abia-şi pun pirostriile şi încep prin aceeaşi cale de a clona modele renumite, în încercarea de a atrage atenţie şi vânzări. De curând, în China s-a făcut remarcată o clonă bizară a lui Toyota Land Cruiser 300, mult mai mică decât originalul, dar care imită foarte mult modelul japonez.
Astfel, maşinuţa este, de fapt, un soi de van compact urban, cu siluetă pătrăţoasă, cu tracţiune faţă, dar copie cu fidelitate întreaga parte frontală a lui Land Cruiser 300, inclusiv profilările pe aripile laterale, forma calandrului şi a capotei.
Chiar şi pe partea laterală sunt reproduse aceleaşi profilări, există chiar şi bare de pavilion. Încercarea de a copia se păstrează şi la posterior, unde se face vizibilă şi denumirea maşinii, Huluze, care ar însemna o variaţie a sensului de Cruiser în chineză.
Alte informaţii despre acest model nu se cunosc, pentru că e creat, din câte se pare, de unul din acei producători ce operează dintr-un atelier mic şi vând în cantităţi mici, fără mari omologări, certificări şi anunţări de modele.
0
2,586
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!