Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Cadillac a început a ademeni clienţii Tesla direct la staţiile supercharger, oferindu-le teste drive cu Lyriq electric

19 Martie 2023 - 14:24
Redacţia PiataAuto.md
Cadillac are un prim model electric de serie, cu un aspect fabulos şi parametri tehnici avansaţi. În spune Lyriq şi în SUA comenzile pentru acesta se întind pentru mult timp înainte încă din momentul când a fost anunţat. În China, însă, Cadillac a recurs la o metodă ingenioasă de a convinge cumpărătorii, mergând la locurile unde sunt amplasate staţii supercharger Tesla şi propunându-le proprietarilor de Tesla teste drive gratuite cu Cadillac-ul electric.
Foto: Cadillac Lyriq

Astfel, dacă tot proprietarii de Tesla trebuie să stea în aşteptate vreo jumătate de oră sau chiar mai mult la acele staţii, şi dacă tot sunt deja convinşi de ideea de a deţine o maşină electrică, cei de la Cadillac s-au gândit că aceşti proprietari vor fi mai uşor de convins să cumpere un Cadillac, când vor vedea un interior mai luxos la bord, o ambianţă premium autentică, iar parametrii tehnici ai sistemului de propulsie electrică sunt comparabili de decenţi.
Primele locuri în care Cadillac a organizat asemenea maşini pentru teste sunt cele din oraşului Shanghai din China. Nu toţi pasionaţii de Tesla au fost încântaţi de idee. Unul dintre ei a publicat imagini pe Twitter cu Cadillac-ul de test la staţiile Tesla şi a scris că celor de la Cadillac ar trebui să le fie ruşine pentru o asemenea tactică, iar staţiile supercharger Tesla sunt „teritoriul Tesla”.
De fapt, atât timp cât terenul e unul public, iar Cadillac nu blochează vreun loc de încărcare a modelelor Tesla, cei de la Cadillac nu încalcă nicio lege fiind prezenţi acolo şi oferind asemenea teste.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter